Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου

Ο Μιχάλης Προμπονάς στο TEDxAgiaPelagia

14 Μαΐου, 2021

Το TEDxAgiaPelagia διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου, της ΜΑΕΔΗΜ και της Περιφέρειας Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24.07.2021 στην Αγία Πελαγία με θέμα «Ευφορία/Εuphoria».

Στους ομιλητές προστίθεται ο Μιχάλης Προμπονάς, Δρ. Φυσικός, είναι απόφοιτος από το Φυσικό Τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την περίοδο 1987-1991 ήταν υπότροφος στο Εργαστήριο Ραδιενέργειας Περιβάλλοντος του Ινστιτούτου Πυρηνικής Τεχνολογίας – Ακτινοπροστασίας του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής.

Το 1992 απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 1998 εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Κρήτης – Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (ΜΦΙΚ) και είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος του Εργαστηρίου Οικολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος του ΜΦΙΚ.

Την περίοδο 2001-2013 υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας των Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Έχει δημοσιεύσει σειρά επιστημονικών και εκλαϊκευμένων άρθρων σε εφημερίδες, περιοδικά, πρακτικά συνεδρίων και βιβλία, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά περιβαλλοντικά προγράμματα.

Είναι συγγραφέας και επιμελητής αρκετών βιβλίων, ενώ έχει πραγματοποιήσει πολλές διαλέξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό για σειρά περιβαλλοντικών θεμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε:

 facebook: TEDxAgiaPelagia

 instagram: tedxAgiaPelagia

 twitter: http://twitter.com/TEDxAgiaPelagia  #tedxagiapelagia

 Media Contact: Θεοδώρα Κουτσάκη

 tedxagiapelagia@gmail.com

Τελευταία τροποποίηση: 6 Ιουνίου, 2021

Top