Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου

TEDxAgiaPelagia: Μαζί μας ο σαξοφωνίστας Γιάννης Γενναράκης

5 Μαΐου, 2021

Το TEDxAgiaPelagia διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μαλεβιζίου και της ΜΑΕΔΗΜ και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24.07.2021 στην Αγία Πελαγία με θέμα «Ευφορία/Εuphoria».

Στα μουσικά δρώμενα του συνεδρίου θα δώσει το παρόν και ο σαξοφωνίστας Γιάννης Γενναράκης.  Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1989 και από μικρή ηλικία τον προσέλκυσε η μουσική και ιδιαίτερα η κλασσική κιθάρα. Το 2000 εισήχθη στο νέο ιδρυθέν Μουσικό Γυμνάσιου Ηρακλείου, όπου έμαθε σαξόφωνο και πιάνο.

Έπειτα σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην κλασική κιθάρα το 2012 στο Ωδείο του Δήμου Ηρακλείου ενώ συμμετείχε και στη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου από το 2007-2012, κάνοντας παράλληλα και μαθήματα σαξοφώνου και κλαρίνου στη Φιλαρμονική της Ιεράπετρας.

Από το 2013 άρχισε να εργάζεται ως σολίστ μουσικός αλλά και με ποικίλα σχήματα σε εκδηλώσεις στην Κρήτη. Αυτή την περίοδο ασχολείται με την μελέτη του κλασικού σαξοφώνου στο Ωδείο «Χάρης Σαρρής» όπως και με την μελέτη τζαζ αυτοσχεδιασμού στο σαξόφωνο με τον σαξοφωνίστα Μιχάλη Λαμπράκη.

TEDxAgiaPelagia: Σάββατο 24.07.2021 στην Αγία Πελαγία του Δήμου Μαλεβιζίου

 Θέμα: «Ευφορία/Εuphoria»

Η ευφορία είναι μια συναισθηματική κατάσταση κατά την οποία ένα άτομο βιώνει έντονα συναισθήματα ευημερίας, ευτυχίας και ενθουσιασμού. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προβληματιστούν, να εμπνευστούν αλλά κυρίως να προσδιορίσουν τι σημαίνει για αυτούς ευφορία και πως μπορεί να επιτευχθεί σε ένα αναπτυσσόμενο παραλιακό μέρος όπως η Αγία Πελαγία. Πως μπορεί να ισορροπήσει η ευφορία κατοίκων και επισκεπτών χωρίς καμία περιβαλλοντική έκπτωση; Με ποια μέσα μπορεί να συντελεστεί αειφόρος ανάπτυξη στη σύγχρονη εποχή στην Αγία Πελαγία? Είναι εύκολο ή δύσκολο?

Σχετικά με το TEDx, x = τοπικό και αυτο-οργανωμένο συνέδριο

Στο πνεύμα της αποστολής του TED και των «ιδεών που αξίζει να εξαπλωθούν», το TED δημιούργησε το TEDx, ένα πρόγραμμα τοπικών, αυτο-οργανωμένων εκδηλώσεων που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά για να μοιραστούν μια εμπειρία τύπου TED.  Τα συνέδρια TEDx σχεδιάζονται και πραγματοποιούνται ανεξάρτητα από επιλεγμένες ομάδες, σύμφωνα με τους κανόνες και τις  προδιαγραφές του έπειτα από λήψη ειδικής άδειας (TEDxLicense).

Σχετικά με το TED

 TED (Technology, Entertainment, Design) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στόχο τη διάδοση καινοτόμων ιδεών. Ομιλίες δημοσιεύονται καθημερινά στο  TED.com, στο  TEDx, στο TEDFellows ,στο TheAudaciousProject, στο εκπαιδευτικό TED-Ed. και στο TED@Work, αναμεταδόσεις γίνονται στο TheTEDInterview withChrisAnderson,WorkLifewithAdamGrant, Pindrop and TEDxSHORTS.

Ακολουθήστετο TED on TwitterFacebookInstagram and on LinkedIn.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε & να ενημερώνεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

facebook: TEDxAgiaPelagia

instagram: tedxAgiaPelagia

twitter: http://twitter.com/TEDxAgiaPelagia#tedxagiapelagia

Media Contact: ΘεοδώραΚουτσάκη

tedxagiapelagia@gmail.com

 

Τελευταία τροποποίηση: 6 Ιουνίου, 2021

Top