Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου

Πάμε να σας συστήσουμε τον επόμενο ομιλητή στο TEDxAgiaPelagia?

20 Απριλίου, 2021

Ο Μάνος Παπάζογλου είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με γνωστικό αντικείμενο τα Πολιτικά Συστήματα.

Φοίτησε στα Πανεπιστήμια Αθηνών (πτυχίο), York (MA) και Essex (PhD) και δίδαξε στα Πανεπιστήμια του Λονδίνου (Goldsmiths College), Essex University και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (International MBA).

Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται θέματα πολιτικής ηγεσίας με έμφαση στην οργάνωση και λειτουργία της κυβέρνησης και της δημόσιας διοίκησης και ευρωπαϊκής ενοποίησης με έμφαση σε θέματα πολύ-επίπεδης διακυβέρνησης.

 Για τα ζητήματα αυτά διδάσκει κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος σε πέντε διαφορετικά μεταπτυχιακά προγράμματα στα Πανεπιστήμια Πελοποννήσου, ΕΑΠ και Νεάπολις Πάφου, ενώ αρθρογραφεί τακτικά.

 Βασικό μότο που υιοθετεί είναι το «μελέτα τὸ πᾶν», δηλαδή να εξετάζεις κάθε τι χρήσιμο. Κατάγεται από την Τύλισσο Ηρακλείου και χαίρεται ανελλιπώς την Κρήτη κάθε Αύγουστο.

Το TEDxAgiaPelagia διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου, της ΜΑΕΔΗΜ και της Περιφέρειας Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24.07.2021 στην Αγία Πελαγία με θέμα «Ευφορία/Εuphoria».

Η ευφορία είναι μια συναισθηματική κατάσταση κατά την οποία ένα άτομο βιώνει έντονα συναισθήματα ευημερίας, ευτυχίας και ενθουσιασμού. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προβληματιστούν, να εμπνευστούν αλλά κυρίως να προσδιορίσουν τι σημαίνει για αυτούς ευφορία και πως μπορεί να επιτευχθεί σε ένα αναπτυσσόμενο παραλιακό μέρος όπως η Αγία Πελαγία. Πως μπορεί να ισορροπήσει η ευφορία κατοίκων και επισκεπτών χωρίς καμία περιβαλλοντική έκπτωση; Με ποια μέσα μπορεί να συντελεστεί αειφόρος ανάπτυξη στη σύγχρονη εποχή στην Αγία Πελαγία? Είναι εύκολο ή δύσκολο?

Σχετικά με το TEDx, x = τοπικό και αυτο-οργανωμένο συνέδριο

Στο πνεύμα της αποστολής του TED και των «ιδεών που αξίζει να εξαπλωθούν», το TED δημιούργησε το TEDx, ένα πρόγραμμα τοπικών, αυτο-οργανωμένων εκδηλώσεων που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά για να μοιραστούν μια εμπειρία τύπου TED.  Τα συνέδρια TEDx σχεδιάζονται και πραγματοποιούνται ανεξάρτητα από επιλεγμένες ομάδες, σύμφωνα με τους κανόνες και τις  προδιαγραφές του έπειτα από λήψη ειδικής άδειας (TEDx License).

Σχετικά με το TED

 TED (Technology, Entertainment, Design) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στόχο τη διάδοση καινοτόμων ιδεών. Ομιλίες δημοσιεύονται καθημερινά στο  TED.com, στο  TEDx, , στο TED Fellows ,στο The Audacious Project, στο εκπαιδευτικό TED-Ed. και στο TED@Work, αναμεταδόσεις γίνονται στο The TED Interview with Chris Anderson,WorkLife with Adam Grant, Pindrop and TEDxSHORTS.

Ακολουθήστε το TED on TwitterFacebookInstagram and on LinkedIn.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε & να ενημερώνεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

facebook: TEDxAgiaPelagia

instagram: tedxAgiaPelagia

twitter: http://twitter.com/TEDxAgiaPelagia #tedxagiapelagia

Media Contact: Θεοδώρα Κουτσάκη

tedxagiapelagia@gmail.com

Τελευταία τροποποίηση: 7 Ιουνίου, 2021

Top