Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου

Κώτσογλου Κυριάκος: Οδεύοντας προς τη σύμπλευση Τουρισμού – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

7 Ιουνίου, 2021

Πάμε να σας συστήσουμε τον επόμενο ομιλητή μας στο TEDxAgiaPelagia?

Ο Δρ. Κυριάκος Γ. Κώτσογλου γεννήθηκε στα Χανιά, το 1967. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον  τομέα «Οργάνωση & Διοίκηση» και από το 2012 διδάκτορας, σε θέματα e-Government, Διαφθοράς, Δημόσιας  Διοίκησης και Ποιοτικής Εξυπηρέτησης & Ικανοποίησης του Πολίτη.

Κατέχει τη θέση Γενικού Διευθυντή σε μεγάλο Ξενοδοχειακό Όμιλο ενώ την τελευταία 15ετία συμμετέχει ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης. Σήμερα είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης για τον Τουρισμό και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Έχει δώσει δεκάδες διαλέξεις και συμμετάσχει σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων, έχει συγγράψει (2) επιστημονικά βιβλία ενώ παράλληλα, είναι εκπαιδευτής με εμπειρία πάνω από 20.000 ώρες σε συνεργασία με φορείς δια βίου μάθησης.

Συμμετέχει εθελοντικά με μια σειρά σημαντικές συλλογικότητες ως μέλος Δ.Σ. της ΕΛΕΠΑΠ, Γ.Γ. στον ΤΟΕΒ Φουρνέ, Αντιπρόεδρος στον ΚΥΔΩΝ Χανίων, μέλος της Δ.Ε. του ΤΕΕ και επί μια 15ετία Γ.Γ. και Αντιπρόεδρος, του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων.

Το TEDxAgiaPelagia διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου, της ΜΑΕΔΗΜ και της Περιφέρειας Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24.07.2021 στην Αγία Πελαγία με θέμα «Ευφορία/Εuphoria».

Η ευφορία είναι μια συναισθηματική κατάσταση κατά την οποία ένα άτομο βιώνει έντονα συναισθήματα ευημερίας, ευτυχίας και ενθουσιασμού. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προβληματιστούν, να εμπνευστούν αλλά κυρίως να προσδιορίσουν τι σημαίνει για αυτούς ευφορία και πως μπορεί να επιτευχθεί σε ένα αναπτυσσόμενο παραλιακό μέρος όπως η Αγία Πελαγία. Πως μπορεί να ισορροπήσει η ευφορία κατοίκων και επισκεπτών χωρίς καμία περιβαλλοντική έκπτωση; Με ποια μέσα μπορεί να συντελεστεί αειφόρος ανάπτυξη στη σύγχρονη εποχή στην Αγία Πελαγία? Είναι εύκολο ή δύσκολο?

Σχετικά με το TEDx, x = τοπικό και αυτο-οργανωμένο συνέδριο

Στο πνεύμα της αποστολής του TED και των «ιδεών που αξίζει να εξαπλωθούν», το TED δημιούργησε το TEDx, ένα πρόγραμμα τοπικών, αυτο-οργανωμένων εκδηλώσεων που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά για να μοιραστούν μια εμπειρία τύπου TED.  Τα συνέδρια TEDx σχεδιάζονται και πραγματοποιούνται ανεξάρτητα από επιλεγμένες ομάδες, σύμφωνα με τους κανόνες και τις  προδιαγραφές του έπειτα από λήψη ειδικής άδειας (TEDx License).

Σχετικά με το TED

 TED (Technology, Entertainment, Design) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στόχο τη διάδοση καινοτόμων ιδεών. Ομιλίες δημοσιεύονται καθημερινά στο  TED.com, στο  TEDx, , στο TED Fellows ,στο The Audacious Project, στο εκπαιδευτικό TED-Ed. και στο TED@Work, αναμεταδόσεις γίνονται στο The TED Interview with Chris Anderson,WorkLife with Adam Grant, Pindrop and TEDxSHORTS.

Ακολουθήστε το TED on TwitterFacebookInstagram and on LinkedIn.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε & να ενημερώνεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

facebook: TEDxAgiaPelagia

instagram: tedxAgiaPelagia

twitter: http://twitter.com/TEDxAgiaPelagia #tedxagiapelagia

Media Contact: Θεοδώρα Κουτσάκη

tedxagiapelagia@gmail.com

Τελευταία τροποποίηση: 7 Ιουνίου, 2021

Top