Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου

TEDxAgiaPelagia: Συμμετοχή των SUCC-Stand Up Cretan Comedians

14 Μαΐου, 2021

Το TEDxAgiaPelagia διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου, της ΜΑΕΔΗΜ και της Περιφέρειας Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24.07.2021 στην Αγία Πελαγία με θέμα «Ευφορία/Εuphoria».

 Μπορεί γέλιο να δημιουργήσει ευφορία?

Φυσικά και ναι! Από το TEDxAgiaPelagia δε θα μπορούσε να λείπει η αίσθηση του χιούμορ. Για αυτό μαζί μας θα είναι οι Stand Up Cretan Comedians!

Η ομάδα ξεκίνησε την δράση της το 2017, με κύριο σκοπό να αναπτύξει το stand up comedy στην Κρήτη.

Για την ακρίβεια, τα πράγματα ήταν τόσο πρωτόγονα που η πρώτη παράσταση των SUCC έγινε σε μια σπηλιά. Από τότε, με πολλή δουλειά αλλά κυρίως λόγω της μεγάλης αποδοχής του κρητικού κοινού, έχουν γίνει μεγάλα βήματα για την διάδοση αυτού του είδους διασκέδασης. Με τις συχνές παραστάσεις της, αλλά και με τα Open Mic που δίνουν την ευκαιρία σε νέα άτομα να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στο stand-up, οι SUCC θέλουν να συνεχίσουν να προσφέρουν γέλιο σε κάθε ευκαιρία.

Το TEDxAgiaPelagia είναι η ευκαιρία σου να τους απολαύσεις και εσύ από κοντά! Πίστεψέ μας, δεν θες να το χάσεις! Κοντά μας θα είναι ο ένας και μοναδικός Χρήστος Μακαριάδι, ο οποίος ξεκίνησε την ενασχόληση του με τη κωμωδία στα φοιτητικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη ενώ σπούδαζε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Τουρισμού. Έγινε μέλος της SUCC το 2018. Έχει κάνει opening acts για μεγάλους κωμικούς της Ελλάδας και ήταν επίσης συνδιοργανωτής του 1ου Φεστιβάλ Κωμωδίας της Κρήτης που διοργανώθηκε από τη SUCC. Θα είναι επίσης επί σκηνής ο  Βαγγέλης Χατζηδάκης. Το 2015 χάρισε στον κόσμο τα Phat Comicz, γνωστά ως το καλύτερο κακό κόμικ στην Ελλάδα. Από το 2016 ασχολείται με το stand up comedy, και αυτά τα χρόνια έχει κάνει πολλές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, έχοντας συνεργαστεί με αρκετούς γνωστούς Έλληνες κωμικούς. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κωμωδίας Κρήτης, που διοργανώνει το Φεστιβάλ Κωμωδίας Κρήτης. Επίσης, είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Phat Entertainment που αναλαμβάνει τη διοργάνωση παραστάσεων stand up comedy αλλά και το Cretan Comic Con, το φεστιβάλ για κόμικς και pop culture της Κρήτης.

TEDxAgiaPelagia: Σάββατο 24.07.2021 στην Αγία Πελαγία του Δήμου Μαλεβιζίου.

Θέμα: «Ευφορία/Εuphoria»

Η ευφορία είναι μια συναισθηματική κατάσταση κατά την οποία ένα άτομο βιώνει έντονα συναισθήματα ευημερίας, ευτυχίας και ενθουσιασμού. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προβληματιστούν, να εμπνευστούν αλλά κυρίως να προσδιορίσουν τι σημαίνει για αυτούς ευφορία και πως μπορεί να επιτευχθεί σε ένα αναπτυσσόμενο παραλιακό μέρος όπως η Αγία Πελαγία. Πως μπορεί να ισορροπήσει η ευφορία κατοίκων και επισκεπτών χωρίς καμία περιβαλλοντική έκπτωση; Με ποια μέσα μπορεί να συντελεστεί αειφόρος ανάπτυξη στη σύγχρονη εποχή στην Αγία Πελαγία? Είναι εύκολο ή δύσκολο?

Σχετικά με το TEDx, x = τοπικό και αυτο-οργανωμένο συνέδριο

Στο πνεύμα της αποστολής του TED και των «ιδεών που αξίζει να εξαπλωθούν», το TED δημιούργησε το TEDx, ένα πρόγραμμα τοπικών, αυτο-οργανωμένων εκδηλώσεων που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά για να μοιραστούν μια εμπειρία τύπου TED.  Τα συνέδρια TEDx σχεδιάζονται και πραγματοποιούνται ανεξάρτητα από επιλεγμένες ομάδες, σύμφωνα με τους κανόνες και τις  προδιαγραφές του έπειτα από λήψη ειδικής άδειας (TEDx License).

Σχετικά με το TED

 TED (Technology, Entertainment, Design) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στόχο τη διάδοση καινοτόμων ιδεών. Ομιλίες δημοσιεύονται καθημερινά στο  TED.com, στο  TEDx, , στο TED Fellows ,στο The Audacious Project, στο εκπαιδευτικό TED-Ed. και στο TED@Work, αναμεταδόσεις γίνονται στο The TED Interview with Chris Anderson,WorkLife with Adam Grant, Pindrop and TEDxSHORTS.

Ακολουθήστε το TED on TwitterFacebookInstagram and on LinkedIn.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε & να ενημερώνεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

facebook: TEDxAgiaPelagia

instagram: tedxAgiaPelagia

twitter: http://twitter.com/TEDxAgiaPelagia #️hastag #tedxagiapelagia

Media Contact: Θεοδώρα Κουτσάκη

tedxagiapelagia@gmail.com

 

Τελευταία τροποποίηση: 6 Ιουνίου, 2021

Top