Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου

Η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε τη ματαίωση του συνεδρίου TEDxAgiaPelagia

2 Ιουλίου, 2021

Με απόφαση της η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου TEDxAgiaPelagia ματαίωσε την διεξαγωγή του συνεδρίου στην Αγία Πελαγία. Η ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής αναφέρει τα εξής:

«Με το παρόν βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώνουμε για την ακύρωση διεξαγωγής του συνεδρίου TEDxAgiaPelagia που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 24.07.2021 στην Αγία Πελαγία του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η με ημερομηνία 29.06.2021 υπουργική ανακοίνωση καθιερώνει νέα υγειονομικά πρωτοκόλλα για τους χώρους συναθροίσεως προσώπων από τις 15.07.2021. Οι χώροι διακρίνονται σε αμιγείς και μικτούς και θεσπίζεται διαφοροποίηση αναφορικά με την πληρότητά τους, διαχωρισμός ως προς την προσβασιμότητά τους σε εμβολιασμένους ή ήδη νοσήσαντες και σε μη εμβολιασμένους καθώς και σε υποχρέωση διενέργειας rapid τεστ στους μη εμβολιασμένους.

Όλα τα ανωτέρω καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του συνεδρίου, καθώς η οργανωτική επιτροπή δε δύναται να ανταπεξέλθει στον έλεγχο των ανωτέρω προϋποθέσεων για το σύνολο όλων των συμμετεχόντων (ομιλητών/συνέδρων/προμηθευτών και χορηγών).»

Τελευταία τροποποίηση: 2 Ιουλίου, 2021

Top