Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου

Ο Κυριάκος Κώτσογλου στο TEDxAgiaPelagia

7 Ιουνίου, 2021

Το TEDxAgiaPelagia διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου, της ΜΑΕΔΗΜ και της Περιφέρειας Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24.07.2021 στην Αγία Πελαγία με θέμα «Ευφορία/Εuphoria».

Στους ομιλητές προστίθεται και ο Κυριάκος Κώτσογλου με την ομιλία του να έχει θέμα: : «Οδεύοντας προς τη σύμπλευση Τουρισμού – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης»

Ο Δρ. Κυριάκος Γ. Κώτσογλου γεννήθηκε στα Χανιά, το 1967. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον  τομέα «Οργάνωση & Διοίκηση» και από το 2012 διδάκτορας, σε θέματα e-Government, Διαφθοράς, Δημόσιας  Διοίκησης και Ποιοτικής Εξυπηρέτησης & Ικανοποίησης του Πολίτη.

Κατέχει τη θέση Γενικού Διευθυντή σε μεγάλο Ξενοδοχειακό Όμιλο ενώ την τελευταία 15ετία συμμετέχει ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης. Σήμερα είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης για τον Τουρισμό και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Έχει δώσει δεκάδες διαλέξεις και συμμετάσχει σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων, έχει συγγράψει (2) επιστημονικά βιβλία ενώ παράλληλα, είναι εκπαιδευτής με εμπειρία πάνω από 20.000 ώρες σε συνεργασία με φορείς δια βίου μάθησης.

Συμμετέχει εθελοντικά με μια σειρά σημαντικές συλλογικότητες ως μέλος Δ.Σ. της ΕΛΕΠΑΠ, Γ.Γ. στον ΤΟΕΒ Φουρνέ, Αντιπρόεδρος στον ΚΥΔΩΝ Χανίων, μέλος της Δ.Ε. του ΤΕΕ και επί μια 15ετία Γ.Γ. και Αντιπρόεδρος, του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε & να ενημερώνεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

facebook: TEDxAgiaPelagia

instagram:  tedxAgiaPelagia

twitter: http://twitter.com/TEDxAgiaPelagia#tedxagiapelagia

Media Contact: Θεοδώρα Κουτσάκη

tedxagiapelagia@gmail.com

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: 7 Ιουνίου, 2021

Top