Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου

O σαξοφωνίστας Γιάννης Γενναράκης στα μουσικά δρώμενα του TEDxAgiaPelagia

5 Μαΐου, 2021

Το TEDxAgiaPelagia διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου, της ΜΑΕΔΗΜ  και της Περιφέρειας Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24.07.2021 στην Αγία Πελαγία με θέμα «Ευφορία/Εuphoria».

Στα μουσικά δρώμενα του TEDxAgiaPelagia θα δώσει το παρόν και ο σαξοφωνίστας Γιάννης Γενναράκης.  Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1989 και από μικρή ηλικία τον προσέλκυσε η μουσική και ιδιαίτερα η κλασσική κιθάρα. Το 2000 εισήχθη στο νέο ιδρυθέν Μουσικό Γυμνάσιου Ηρακλείου, όπου έμαθε σαξόφωνο και πιάνο.

Έπειτα σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην κλασική κιθάρα το 2012 στο Ωδείο του Δήμου Ηρακλείου ενώ συμμετείχε και στη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου από το 2007-2012, κάνοντας παράλληλα και μαθήματα σαξοφώνου και κλαρίνου στη Φιλαρμονική της Ιεράπετρας.

Από το 2013 άρχισε να εργάζεται ως σολίστ μουσικός αλλά και με ποικίλα σχήματα σε εκδηλώσεις στην Κρήτη. Αυτή την περίοδο ασχολείται με την μελέτη του κλασικού σαξοφώνου στο Ωδείο «Χάρης Σαρρής» όπως και με την μελέτη τζαζ αυτοσχεδιασμού στο σαξόφωνο με τον σαξοφωνίστα Μιχάλη Λαμπράκη.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε & να ενημερώνεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

facebook: TEDxAgiaPelagia

instagram: tedxAgiaPelagia

twitter: http://twitter.com/TEDxAgiaPelagia#tedxagiapelagia

Media Contact: ΘεοδώραΚουτσάκη

tedxagiapelagia@gmail.com

 

 

Τελευταία τροποποίηση: 6 Ιουνίου, 2021

Top