Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου

Ο Μάνος Παπάζογλου στο TEDxAgiaPelagia

26 Απριλίου, 2021

Στο TEDxAgiaPelagia που συνδιοργανώνεται από το Δήμο Μαλεβιζίου το Σάββατο 24.07.2021 στην Αγία Πελαγία με θέμα «Ευφορία/Εuphoria» ομιλητής θα είναι και ο Μάνος Παπάζογλου.

Ο Μάνος Παπάζογλου είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με γνωστικό αντικείμενο τα Πολιτικά Συστήματα.

Φοίτησε στα Πανεπιστήμια Αθηνών (πτυχίο), York (MA) και Essex (PhD) και δίδαξε στα Πανεπιστήμια του Λονδίνου (Goldsmiths College), Essex University και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (International MBA).

Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται θέματα πολιτικής ηγεσίας με έμφαση στην οργάνωση και λειτουργία της κυβέρνησης και της δημόσιας διοίκησης και ευρωπαϊκής ενοποίησης με έμφαση σε θέματα πολύ-επίπεδης διακυβέρνησης.

 Για τα ζητήματα αυτά διδάσκει κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος σε πέντε διαφορετικά μεταπτυχιακά προγράμματα στα Πανεπιστήμια Πελοποννήσου, ΕΑΠ και Νεάπολις Πάφου, ενώ αρθρογραφεί τακτικά.

 Βασικό μότο που υιοθετεί είναι το «μελέτα τὸ πᾶν», δηλαδή να εξετάζεις κάθε τι χρήσιμο. Κατάγεται από την Τύλισσο Ηρακλείου και χαίρεται ανελλιπώς την Κρήτη κάθε Αύγουστο.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

facebook: TEDxAgiaPelagia

instagram: tedxAgiaPelagia

twitter: http://twitter.com/TEDxAgiaPelagia #tedxagiapelagia

Media Contact: Θεοδώρα Κουτσάκη tedxagiapelagia@gmail.com

Τελευταία τροποποίηση: 6 Ιουνίου, 2021

Top